Akrobat Telefon Tutacağı

02-02-2022 19:12
Akrobat Telefon Tutacağı

Akrobat Telefon Tutacağı

Günümüzde akıllı telefonların yaygın olarak kullanılması ile birlikte araçta telefon kullanımını kolaylaştırmak amacıyla üretilmiş olan akrobat telefon tutacağıdır. Telefonunuzu istediğiniz şekilde konumlandırarak rahat kullanma imkânı sağlamaktadır.Akrobat telefon tutacağı sadece araçta değil, ofiste, evde, yatakta, uzandığınız kanepede rahat bir şekilde telefon kullanmayı sağlayacak özelliklere sahip bir yardımcıdır. Bu aparat ile elleriniz serbest bir şekilde telefonunuzu her yerde kullanabilirsiniz. Özellikle akıllı telefonlarla meşguliyet arttığından, dakikalarca ve saatlerce zaman geçirilen bu teknolojik aletlerin kullanımı sırasında eller ve kollar yorulabilmektedir.Telefon başında seyredilen bir filmi, akrobat telefon tutacağı sayesinde uzandığınız yerde veya bulunduğunuz ortamda rahat bir şekilde izleme imkânı elde edebilirsiniz.

 

Akrobat Telefon Tutacağı Özellikleri

·Akrobat telefon tutacağı sayesinde telefonunuzu; kanepede uzanırken, yatağa uzanırken masaüstünde, araçta rahatlıkla kullanabilirsiniz

·Kompozit malzemelerden üretilen poliüretan esaslı tutuş aparatı yardımıyla telefon tutucu,telefonun düşmesini engelleyecek şekilde güvenilir kullanım imkânı sağlar.

·Akrobat telefon tutacağı, dönme özelliği sayesinde ve uzun mesafeli kol tasarımı yardımıyla görüş açısını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Böylece bulunduğunuz konuma göre telefonu rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

·İnsanlar tarafından en çok kullanılan telefon markası ve modelleri olan Huawei, HTC, Note, SamsungGalaxy, iPhone, Sony gibi telefonları kullanmak ve diğer marka telefonlar için uyumlu bir tasarıma sahiptir.

·Yaklaşık 500 grama kadar taşıma kapasitesine sahip olan akrobat telefon tutacağı, güvenli bir kullanım imkânı sağlar.

·Farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Zevkinize göre pembe, turkuaz, mor, kırmızı, siyah, mavi, beyaz, sarı gibi renklerden birini tercih edebilirsiniz.

·Hareketli bir mekanizmaya sahip başlığı ve kolu sayesinde, görüş açınıza göre telefonunuza rahatlıkla konumlandırabilirsiniz.

 

Akrobat Telefon Tutacağı Çalışma Mekanizması

Spiral gövdeli ve akrobatik kola sahip akrobat telefon tutacağı aparatıyla telefonunuzun ağırlığını rahat bir şekilde taşıyacaksınız. Güvenli kullanım imkânı sağlayan ve dayanıklı olan bu yardımcıyla telefonunuzu kullanırken konforu elde edebilirsiniz. Uzandığımız yerde veya araç içerisinde gayet kullanışlı ve pratik olan bu ürün yardımıyla kollarınız yorulmadan rahat bir şekilde telefonunuzdan video izleyebilir, film seyredebilir ve telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu ürünlerde rahat kullanım imkânı sağlayan klipsi ile telefonunuzu istediğiniz yere tutturarakkullanabilirsiniz. Telefonu kavrayarak düşmesini ve kaymasını engeller. Gününün zaman açısından büyük bir bölümünü telefon başında geçiren kişiler için akrobat telefon tutacağı büyük faydalar sağlamaktadır.

 

Akrobat Telefon Tutacağı Fiyatları

Akrobat telefon tutacağı fiyatları; modeline, ürünü oluşturan bileşenlerin ebatlarına ve farklı renk seçeneklerine göre değişmektedir. Zamanın büyük bir bölümünü telefonla uğraşarak film ve video izleme, müzik dinleme ve internette gezinme ya da telefon görüşmesi yapanlar için birçok avantajı da beraberinde getiren bu ürün, ellerin serbest olacak şekilde rahat kullanım imkânı sağlaması ile birlikte fiyat açısından da gayet uygundur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.