Her Araca Uygun Kol Dayama

04-05-2020 10:46
Her Araca Uygun Kol Dayama

Her Araca Uygun Kol Dayama

Araç kullanımında konfor ve rahatlığın önemi büyüktür. Kısa mesafe ya da uzun mesafe fark etmeksizin rahatsız bir şekilde araç kullanmak hataları da beraberinde getirecektir. Son dönemde üretilen araçlarda sürücünün konforu düşünülmüş gibi gösterilmesine rağmen yine de büyük eksikler bulunuyor. Bu eksiklerden birini de kol dayama aksesuarları oluşturuyor. Bu aksesuar sürücünün sağ kolunu, araç kullanımı sırasında veya araç durur pozisyondayken dinlendirmeyi sağlıyor. Tüm marka ve modellere uygun olan oto kol dayamalar, eski yeni fark etmeksizin tüm araçlara monte edilerek kullanılabiliyor. Montajı son derece kolay olan bu aparat, estetik ve natürel görünümüyle de araçlara çok yakışıyor. 

Kol Dayama Aksesuarları Ne İşe Yarıyor?

Kol dayama aksesuarlarının en güzel özelliklerinden birini her araca uygun olması oluşturuyor. Aksesuar her araca kolay bir şekilde monte edilebiliyor. Kol dayama aksesuarlarına kolçak adı veriliyor. Sürücülerin kolunu rahat ettiren bu portatif ürün aynı zamanda hareket halindeyken vitese baskı uygulanmasını da engelliyor. Bu sayede aracın mekanizması da olumsuz olarak etkilenmemiş oluyor. Sürekli olarak direksiyonu tutmak zorunda olan sağ kolu destekleyen bu ürün, kullanımda kolaylık ve rahatlığı da beraberinde getiriyor.

Kol Dayamanın Araç Kullanımına Etkisi

Kol dayama aparatı, araç sürücülerinin kolunun uyuşmasına ve yorulmasına engel oluyor. Sürücü aracı kullanırken kolunu bu aparatın üzerine koyarak aracını daha rahat ve kolu ağrımadan kullanabiliyor. Aparatın fonksiyonel olması her kol boyutuna göre ayarlanmayı sağlıyor. Son derece kaliteli olan bu aparat, yumuşak yapıya sahip oluşuyla da kullanımda sorunsuzluk sağlıyor. Sürücünün koluna alttan destek sağlayan aparat, kolun ağrımasına da engel oluyor. Uzun süre direksiyon tutmaktan dolayı ağrıyan kol, bu aparatın üzerinde bulunduğunda daha rahat ediyor.

 

 

 


Kol Dayama Aksesuarı Araçta Nasıl Bir Görünüm Sağlıyor?

Oto Kol dayama aparatı araçta hoş ve kaliteli bir görünüm yaratırken, aracın dizaynında da kötü bir görünüm oluşturmuyor. Takılıp çıkarılabilir olma özelliği sayesinde aracı değiştirme durumunda yeni alınan araca da takılıp kullanılabiliyor. Son derece estetik bir görselliğe sahip olan bu aparat, tüm araç modellerine uygun olan yapısıyla tercih ediliyor. Uzun yollarda çok daha rahat ettirici bir özelliğe sahip olan kol dayama aksesuarları uygun fiyatlı oluşuyla da tercih sebebi oluyor. 

Kol Dayama Aparatının İçeriği Nedir?

Araç sürücülerini araç kullanırken en çok zorlayan şekil, direksiyonu sürekli tutmaktan kaynaklanan kol yorulma, kol uyuşma ve ağrıma sorunudur. Kol aparatı, bu ağrıları yok ederken, şoförün rahat ve konforlu olarak araç kullanmasını sağlıyor. Araç Kol dayama aparatının içeriği sert süngerle kaplı olduğundan şoför kolunu rahatlıkla direksiyona uzatabiliyor. Kolçaklar aşağı yukarı hareket etme özelliğine sahip olduğundan, araç sürücüsü dilediği takdirde kolçağı açma kapama özelliğini kullanabiliyor.

Kol Dayama Aksesuarlarının Fonksiyonel Yapısı

oto Kol dayama aparatları, araç içi dizaynına son derece uygun olarak üretiliyor. Fonksiyonel yapısı sayesinde yalnızca kol dayama amaçlı olarak değil, iç kısmı dolap olarak da kullanılıyor. Açılan kapağın içine araç içinde kullanım gerektiren eşyalar konulabiliyor. Dolap olarak kullanılan kolçaklar ileri geri hareket ettirilebiliyor. Son derece rahatlık sağlayan kol dayama ürünleri, yumuşak yapısı ile şoförlerin kollarının yorulmasını engelleyerek, kullanımda  büyük destek sağlıyor. 

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.